Πολιτική ακύρωσης
 
Athens-taxis.gr - Μεταφορές & Υπηρεσίες εκδρομών
 
Οποιαδήποτε ακύρωση από εσάς πρέπει να γίνει στο email μας στο info@athens-taxis.gr.
Θα γνωστοποιήσουμε την ακύρωσή σας μέσω email.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να δικαιούστε πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με τον αριθμό των ημερών πριν από την έναρξη της περιοδείας, το αίτημά σας για ακύρωση είναι δεκτό.
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική ακύρωσης, επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Τυπική πολιτική ακύρωσης
 
Εάν ακυρώσετε ή δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την περιήγησή σας ως αποτέλεσμα ανωτέρας βίας, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για το ποσό που έχετε πληρώσει για την μεταφορά ή την εκδρομή σας.
 
Σε περίπτωση ανωτέρας βίας όπως πόλεμο, εξέγερση, επιθέσεις, ηφαίστεια, ακραίες καιρικές συνθήκες, σεισμό ή φυσική καταστροφή που  καθιστά επικίνδυνο ή αδύνατο να πραγματοποιηθεί η εκδρομή ή η μεταφορά σας με ασφάλεια.
 
Για ακύρωση για οποιονδήποτε άλλο λόγο (όπως ασθένεια, αλλαγή προσωπικών περιστάσεων), η ημερομηνία κατά την οποία το αίτημα ακύρωσης παραλαμβάνεται, από τα στοιχεία σας θα καθορίσει την επιστροφή χρημάτων ως εξής:
 
Εάν ακυρώσετε 30 ημέρες ή περισσότερες πριν από την έναρξη της περιοδείας ή της μεταφοράς: Χωρίς χρέωση ακύρωσης. Θα επιστρέψουμε πλήρως το ποσό που πληρώθηκε.
Εάν ακυρώσετε 14 ημέρες πριν από την έναρξη της περιοδείας ή της μεταφοράς: 20% χρέωση ακύρωσης. 
Εάν έχετε πληρώσει πλήρως για την περιοδεία σας, θα  σας επιστρέψουμε το 80% των χρημάτων σας. 
Εάν πληρώσατε μόνο ενα μέρος της μεταφοράς ή τηςεκδρομής, θα σας επιστρέψουμε μόνο το ποσό που πληρώθηκε πάνω από το 20% της τιμής εκδρομής.
Εάν ακυρώσετε λιγότερο από 7 ημέρες πριν από την έναρξη της μεταφοράς ή της εκδρομής: 100% χρέωση ακύρωσης.
Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@athens-taxis.gr  και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.