Καλώς ήρθατε στην Athens-taxis.gr

Η Athens-Taxis αναλαμβάνει τις μετακινήσεις σας από και προς Αεροδρόμιο, Λιμάνια, Σιδηροδρομικούς σταθμούς, Λεωφορεία, Μαρίνες ή σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε στην Αθήνα καθώς και σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να μισθώσετε όχημα για τις προσωπικές σας μετακινήσεις όπως (αγορές, διασκέδαση, γιατροί,  κ.α. ) καθώς και την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών σας (σχολεία, νυχτερινή διασκέδαση κ.α.) με πολύωρες αναμονές.

Εχουμε σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περιηγήσεις με συνέπεια, σεβασμό, άνεση, και ασφάλεια μέσα από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και παραδοσιακούς τόπους της σύγχρονης και αρχαίας Ελλάδας γνωρίζοντας σε εσάς την μοναδική ιστορία, τον πολιτισμό και την δημοκρατία αυτής της χώρας επισκεπτόμενοι από κοντά τους αρχαιολογικούς και σύγχρονους χώρους, τα μουσεία και τα απαράμιλλα έργα τέχνης.

Κατά την διάρκεια αυτών των θαυμάσιων διαδρομών θα έχετε την δυνατότητα να φωτογραφήσετε τα τοπία, τα μνημεία και τη θέα πιστεύοντας ακράδαντα πως θα σας μείνουν αξέχαστες για πάντα.

Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή αυτοκίνητα και στελεχώνεται από συνεργάτες που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες μας ασφάλεια, άνεση, διακριτικότητα, συνέπεια και μιλούν Αγγλικά.

Οι συνεργάτες μας τηρούν όλες τις νόμιμες άδειες και ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εντός του αυτοκινήτου, καθώς και η έκδοση τιμολογίου.


 

Από / Προς το Αεροδρόμιο Αθηνών

El. Venizelos1200X600

Από / Προς όλες τις Πόλεις

Athens 1200X600

Από / Προς Τους Σταθμούς Λεωφορείων

Bus Station 1200X600

Μεταφορά Ασυνόδευτων Φακέλων & Πακέτων

Parcels 1200X600

Ολοήμερη Περιήγηση για Ψώνια

Shoping 1200X600

Από / Προς όλα τα Λιμάνια

Port of Piraeus 1200X600

Από / Προς όλα τα Ξενοδοχεία

Hotel 1200X600

Από / Προς τους Σταθμούς Τραίνων

Train 1200X600

Υπηρεσίες Ταξί για Επιχειρήσεις

Busines B 1200X600

Περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα

Tour 2 1200X600