Όροι και Προϋποθέσεις

 

Γενικώς

Το ATHENS-TAXIS.GR ιδρύθηκε από επαγγελματία ταξί για να προωθήσει τις υπηρεσίες του. 
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αναγνωρίζετε αυτόματα τη συγκατάθεσή σας στους ακόλουθους όρους χωρίς καμία εξαίρεση.

Διαδικασία συνεργασίας για επιχειρήσεις 
• Πρώτη επαφή. 
• Υπογραφή ιδιωτικής συμφωνίας με αμοιβαία αποδεκτούς όρους.

Διαδικασία κράτησης για μεμονωμένους ταξιδιώτες. 
• Στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω της φόρμας κράτησης μέχρι και 12 ώρες πριν από την ώρα άφιξής σας. 
• Μετά την επεξεργασία του αιτήματός σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιβεβαίωση της κράτησης. 
Είναι πολύ σημαντικό ότι όλες οι λεπτομέρειες που μας δώσατε είναι ακριβείς. Επομένως, συμβουλεύουμε όλους τους πελάτες μας να ελέγξουν και να διασφαλίσουν ότι μας έχουν δώσει σωστή ημερομηνία, ώρα άφιξης, ακριβή αριθμό πτήσης και άλλα ταξιδιωτικά στοιχεία. Αυτά πρέπει να είναι έγκυρα, καθώς δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για ακυρωθείσες / απορριφθείσες κρατήσεις λόγω μη έγκυρων / εσφαλμένων / ταξιδιωτικών στοιχείων. 
Θα πρέπει να έχετε την επιβεβαίωση της κράτησης σας κατά τη μεταφορά σας.

Τιμές

Οι αναφερόμενες ενδεικτικές τιμές έχουν υπολογιστεί με χιλιομετρική τιμή και περιλαμβάνονται: 
• Ο χρόνος αναμονής ανά περίπτωση. 
• Όλες οι πρόσθετες και νομικές προσαυξήσεις (Ραντεβού 6 €, Βαλίτσες, Διόδια κ.λπ.). 
• Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι ανά αυτοκίνητο και όχι ανά άτομο. 
• Για τις τιμές μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το κέντρο & αντίστροφα, ο ναύλος επιβαρύνετε με το ημερήσιο τιμολόγιο (ημερήσιος τιμοκατάλογος 05:00 - 24:00 ή νυκτερινός τιμοκατάλογος 00:00 - 05:00) που ισχύει κατά την αποβίβαση. 
• Οι τιμές για τα ταξιδιωτικά γραφεία ή άλλες επιχειρήσεις είναι σε ιδιωτική συμφωνία

Χρόνος αναμονής (μεταφορά από το αεροδρόμιο της Αθήνας)

Ο συνήθης χρόνος αναμονής / στάθμευσης που καλύπτεται από το κόστος προσφοράς και μεταφοράς είναι έως και 60 λεπτά από την αναμενόμενη ώρα άφιξης της πτήσης σας. 
Μετά την περίοδο αυτή θα είναι 11,81 ευρώ ανά ώρα. 
Παρακολουθούμε συνεχώς τις αφίξεις των πτήσεων, οπότε σε περίπτωση καθυστέρησης, δεν θα επιβαρυνθείτε. 
Σε περιπτώσεις που ο πελάτης δεν εμφανιστεί εντός 60 λεπτών από το χρόνο παραλαβής του και δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή οδηγία από τον πελάτη, ο οδηγός πρέπει να αποχώρηση από το τερματικό σταθμό. 
Δεν έχουμε τρόπο να μάθουμε αν βρίσκεστε μέσα σε μια πτήση διότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα μας πουν για λόγους ασφάλειας. 
Η αντίστοιχη κράτηση τότε θα θεωρηθεί άκυρη (NO SHOW).
Ωστόσο, εάν λάβουμε επικοινωνία από εσάς εντός 60 λεπτών από την απαιτούμενη ώρα παραλαβής, θα παρατείνουμε το χρόνο αναμονής και ο οδηγός θα παραμείνει στο τερματικό σταθμό μέχρι να σας συναντήσει.

Χρόνος αναμονής (μεταφορά από το κέντρο της Αθήνας)

Ο συνήθης χρόνος αναμονής / στάθμευσης που καλύπτεται από το κόστος προσφοράς και μεταφοράς είναι έως και 30 λεπτά από την πραγματική ώρα αναχώρησης. 
Σε περιπτώσεις που ο πελάτης δεν εμφανιστεί εντός 30 λεπτών από το χρόνο παραλαβής και δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή οδηγία από τον πελάτη, ο οδηγός πρέπει να αποχωρίσει. 
Η αντίστοιχη κράτηση τότε θα θεωρηθεί άκυρη (NO SHOW).

Χρόνος αναμονής (Μεταφορά από το λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι της Ραφήνας, το λιμάνι του Λαυρίου)

Ο κανονικός χρόνος αναμονής / στάθμευσης που καλύπτεται από το κόστος προσφοράς και μεταφοράς είναι μέχρι 30 λεπτά από την αναμενόμενη ώρα άφιξης του πλοίου σας. 
Μετά την περίοδο αυτή θα είναι 11,81 ευρώ ανά ώρα. 
Παρακολουθούμε συνεχώς την άφιξη πλοίων, οπότε σε περίπτωση καθυστέρησης, δεν θα επιβαρυνθείτε. 
Σε περιπτώσεις που ο πελάτης δεν εμφανιστεί μέσα σε 30 λεπτά από το χρόνο παραλαβής τους και δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή οδηγία από τον πελάτη, ο οδηγός πρέπει να απομακρυνθεί από το λιμενικό τερματικό σταθμό. 
Η αντίστοιχη κράτηση τότε θα θεωρηθεί άκυρη (NO SHOW). 
Ωστόσο, αν λάβουμε επικοινωνία από εσάς εντός 30 λεπτών από την απαιτούμενη ώρα παραλαβής, θα παρατείνουμε το χρόνο αναμονής και ο οδηγός θα παραμείνει στο λιμενικό τερματικό σταθμό μέχρι να σας συναντήσει.

Χρόνος Αναμονής (Μεταφορά από Ναυτικούς Ομίλους Αθηνών, Άλιμος, Π. Φάληρο)

Ο κανονικός χρόνος αναμονής / στάθμευσης που καλύπτεται από το κόστος προσφοράς και μεταφοράς είναι μέχρι 30 λεπτά από την αναμενόμενη ώρα άφιξης του πλοίου σας. 
Μετά την περίοδο αυτή θα είναι 11,81 ευρώ ανά ώρα. 
Σε περιπτώσεις που ο πελάτης δεν εμφανιστεί εντός 30 λεπτών από το χρόνο παραλαβής και δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή οδηγία από τον πελάτη, ο οδηγός πρέπει να απομακρυνθεί από τη Μαρίνα. 
Η αντίστοιχη κράτηση τότε θα θεωρηθεί άκυρη (NO SHOW). 
Ωστόσο, εάν λάβουμε επικοινωνία από εσάς εντός 30 λεπτών από την απαιτούμενη ώρα παραλαβής, θα παρατείνουμε τον χρόνο αναμονής και ο οδηγός θα παραμείνει στη μαρίνα μέχρι να σας συναντήσει.

Χρόνος αναμονής (μεταφορά από τους σταθμούς λεωφορείων της Αθήνας Κτελ Κηφισού-Κτελ Λιοσίων)

Ο συνήθης χρόνος αναμονής / στάθμευσης που καλύπτεται από το κόστος προσφοράς και μεταφοράς είναι μέχρι 30 λεπτά από την αναμενόμενη ώρα άφιξης του λεωφορείου σας. 
Μετά την περίοδο αυτή θα είναι 11,81 ευρώ ανά ώρα. 
Σε περιπτώσεις που ο πελάτης δεν εμφανιστεί εντός 30 λεπτών από το χρόνο παραλαβής του και δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή οδηγία από τον πελάτη, ο οδηγός πρέπει να αποχωρήσει από το σταθμό των λεωφορείων. 
Η αντίστοιχη κράτηση τότε θα θεωρηθεί άκυρη (NO SHOW). 
Ωστόσο, εάν λάβουμε επικοινωνία από εσάς εντός 30 λεπτών από την απαιτούμενη ώρα παραλαβής, θα παρατείνουμε το χρόνο αναμονής και ο οδηγός θα παραμείνει στο σταθμό των λεωφορείων μέχρι να σας συναντήσει.

Χρόνος αναμονής (Μεταφορά από το σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας - σταθμός Λάρισας)

Ο συνήθης χρόνος αναμονής / στάθμευσης που καλύπτεται στο κόστος προσφοράς και μεταφοράς είναι μέχρι 30 λεπτά κατ’ ανώτατο όριο από την αναμενόμενη ώρα άφιξης του τρένου σας. 
Μετά την περίοδο αυτή θα είναι 11,81 ευρώ ανά ώρα. 
Στις περιπτώσεις που ο πελάτης δεν εμφανιστεί εντός 30 λεπτών από το χρόνο παραλαβής του και δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή οδηγία από τον πελάτη, ο οδηγός θα αποχωρήσει από το σταθμό του τρένου. 
Η αντίστοιχη κράτηση τότε θα θεωρηθεί άκυρη (NO SHOW). 
Ωστόσο, εάν λάβουμε επικοινωνία από εσάς εντός 30 λεπτών από την απαιτούμενη ώρα παραλαβής, θα παρατείνουμε το χρόνο αναμονής και ο οδηγός θα παραμείνει στο εσωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμού μέχρι να σας συναντήσει.

Παιδιά (παιδικό κάθισμα)

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα κράτησης ενός παιδικού καθίσματος δωρεάν. 
Πρέπει να επιλέξετε ένα παιδικό κάθισμα σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού. 
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα μωρά / τα παιδιά θεωρούνται επιβάτες.

Αποσκευές και προσωπικά αντικείμενα

Οι χρεώσεις για τις αποσκευές σας συμπεριλαμβάνονται στο κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να μεταφέρετε έως και 4 τεμάχια αποσκευών κανονικού μεγέθους ανά αυτοκίνητο. 
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχόμαστε επιβάτες με περισσότερες αποσκευές, προκειμένου να διατηρήσουμε την ασφάλεια του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Μέθοδοι πληρωμής

1) Μέθοδος πληρωμής για επιχειρήσεις 
Μηνιαία τιμολόγηση και πληρωμή 15 ημέρες μετά την έκδοση του τιμολογίου. 
2) Μέθοδος πληρωμής για μεμονωμένους ταξιδιώτες. 
Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (visa-mastercard) στο τέλος της διαδρομής και μετά την έκδοση της νόμιμης απόδειξης.

Τροποποίηση των ρυθμίσεων μεταφοράς

Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία της μεταφοράς σας οποιαδήποτε στιγμή έως και 12 ώρες πριν από την ώρα της μεταφοράς. Παρακαλούμε να το κάνετε αυτό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@athens-taxis.gr

Ακύρωση

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@athens-taxis.gr οποιαδήποτε στιγμή έως και 12 ώρες πριν από την ώρα της μεταφοράς σας. 
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ακύρωση της διαδρομής σας λόγω επίσημων απεργιών των συνδικάτων οδηγών ταξί ή για εξαιρετικές συνθήκες για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Ασφάλεια

Συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που μας παρέχετε για να διεξάγουμε τον κατάλληλο έλεγχο κατά της απάτης.

Ενημερωτικά διαφημιστικά banners

Στο διαδικτυακό μας ιστότοπο www.athens-taxis.gr έχετε τη δυνατότητα να επισκέπτεστε περιστασιακά άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους μέσω κατάλληλων συνδέσμων ή banners που προστίθενται για να διευκολύνουν αποκλειστικά τους επισκέπτες και τους χρήστες του www.athens-taxis.gr Οι ιστοσελίδες στις οποίες απευθύνονται υπόκεινται στους όρους χρήσης τους και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχονται από αυτές τις ιστοσελίδες.

Πολιτική Απορρήτου

Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες σε οικονομικούς, επαγγελματικούς, χαμένους χρόνους, πτήσεις, αμαξοστοιχίες λόγω του ότι το όχημα δεν έφτασε στη διεύθυνση παραλαβής ή αποβίβασης κατά την κράτηση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, συνθηκών κυκλοφορίας ή οδικής κυκλοφορίας ατυχημάτων καθώς και το κλείσιμο των οδών. 
Σε περίπτωση ατυχήματος του αυτοκινήτου, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να περιμένει και ένα άλλο όχημα θα αποσταλλεί το συντομότερο δυνατό. 
Σε περιπτώσεις που, για οποιονδήποτε λόγο, ο ιδιοκτήτης αυτού του διαδικτυακού ιστότοπου, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την υπηρεσία σας, ή σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα από ένα ταξί, τότε αποδεχτείτε αυτόματα τη μεταφορά των στοιχείων της μεταφοράς σας σε άλλο οδηγό ταξί, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της ιστοσελίδας. Καμία ευθύνη δεν ανήκει στον κάτοχο αυτής της ιστοσελίδας.
Σχετικά με όλα τα θέματα ασφάλισης σε σχέση με τις κατανεμημένες υπηρεσίες δηλώνεται ξεκάθαρα και γίνεται αποδεκτό ότι δεδομένου ότι το Athens-taxis.gr συνεργάζεται μόνο με οχήματα για τα οποία η νομοθεσία υποχρεώνει την ασφαλιστική κάλυψη, η ευθύνη εξαρτάται πλήρως από την ιδιοκτησία του οχήματος. 
Το Athens-taxis.gr δεν αποδέχεται καμία ευθύνη σε εσάς ή σε τρίτους για σφάλματα ή παραλείψεις σε αυτόν τον ιστότοπο. 
Το Athens-taxis.gr δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο θα είναι διαθέσιμες χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα ή ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή άλλο υλικό που είναι προσβάσιμο από αυτόν τον ιστότοπο είναι απαλλαγμένο από ιούς ή άλλα επιβλαβή συστατικά.

Παρακαλώ σημειώστε

Ο πελάτης αποδέχεται τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις τοποθετώντας μια κράτηση είτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.athens-taxis.gr είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@athens-taxis.gr
Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την επιβεβαίωση της κράτησης πριν από 12 ώρες πριν από την ώρα της μεταφοράς σας.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις που ισχύουν στην ιστοσελίδα του Athens-taxis.gr υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία. Οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο θα εμπίπτουν στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

Η μορφή, το περιεχόμενο και οι όροι της ιστοσελίδας www.athens-taxis.gr μπορούν να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.