Καλώς ήρθατε στην Athens-taxis.gr

Η Athens-Taxis αναλαμβάνει τις μετακινήσεις σας από και προς Αεροδρόμιο, Λιμάνια, Σιδηροδρομικούς σταθμούς, Λεωφορεία, Μαρίνες ή σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό επιθυμείτε στην Αθήνα καθώς και σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να μισθώσετε όχημα για τις προσωπικές σας μετακινήσεις όπως (αγορές, διασκέδαση, γιατροί,  κ.α. ) καθώς και την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών σας (σχολεία, νυχτερινή διασκέδαση κ.α.) με πολύωρες αναμονές.

Εχουμε σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περιηγήσεις με συνέπεια, σεβασμό, άνεση, και ασφάλεια μέσα από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και παραδοσιακούς τόπους της σύγχρονης και αρχαίας Ελλάδας γνωρίζοντας σε εσάς την μοναδική ιστορία, τον πολιτισμό και την δημοκρατία αυτής της χώρας επισκεπτόμενοι από κοντά τους αρχαιολογικούς και σύγχρονους χώρους, τα μουσεία και τα απαράμιλλα έργα τέχνης.

Κατά την διάρκεια αυτών των θαυμάσιων διαδρομών θα έχετε την δυνατότητα να φωτογραφήσετε τα τοπία, τα μνημεία και τη θέα πιστεύοντας ακράδαντα πως θα σας μείνουν αξέχαστες για πάντα.

Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τύπου Mercedes E-Class και στελεχώνεται από συνεργάτες που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες μας ασφάλεια, άνεση, διακριτικότητα, συνέπεια και μιλούν Αγγλικά.

Οι συνεργάτες μας τηρούν όλες τις νόμιμες άδειες και ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εντός του αυτοκινήτου, καθώς και η έκδοση τιμολογίου.

 

Από το Αεροδρόμιο της Αθήνας προς όλους τους προορισμούς  Από τα λιμάνια προς όλους τους προορισμούς
athens-airport piraeus-port
Από σιδηροδρομικούς σταθμούς προς όλους τους προορισμούς Από σταθμούς λεωφορείων προς όλους τους προορισμούς
railway-station bus-station
Από το ξενοδοχείο σας προς όλους τους προορισμούς Περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα
hotel earth